2010. augusztus 7., szombat

Cápatámadás - csoda

Itt a nyár, sokan mennek nyaralni tenger mellé. Jézus még ott is velünk van, és megoltalmaz. Persze azért légy óvatos! S főleg - szorosan járj az Ő akaratában, figyelj Rá, Szent Szellemének hangjára, s akkor nem kerülhetsz ilyen helyzetbe, mert Ő figyelmeztet, vezet. Ha mégis szorult helyzetbe kerülnél, van Szabadítód, Aki csak arra vár, hogy Őt segítségül hívd! Olvasd el a 91. zsoltárt, ez a mi részünk, Isten gyermekeiként: http://mindenlehetseges.shp.hu/hpc/web.php?a=mindenlehetseges&o=lmzoGkvvrM
A mellékelt videón egy szörföst támadott meg két cápa 2 évvel ezelőtt Dél-Afrika partjainál, valószínűleg fókának nézve. A keresztény emberrel csoda történt, megmenekült. Bizonyságot tesz Isten jóságáról, és védelméről. Példája mutatja: a leglehetetlenebb helyzetből is van szabadulás!



Riporter: LH Pellario
http://www.pellario.blogspot.com

Shannon Ainslie, aki egy dél-afrikai CHRISTIAN szörfös, az eset után így nyilatkozott:
"Tudom, hogy Istennek nagy terve van az életemmel, mondta Shannon. Ami miatt volt szabad mindennek megtörténni. Mivel a támadás óta sokkal közelebb kerültem Jézushoz.
Az én esetem egy csodálatos bizonyság, mondani az embereknek, akik kételkednek, hogy Isten a védelmünk. Ugyanakkor, bár nagyon fájdalmas tapasztalatot szereztem, és ez nagyon rossz, én még mindig imádom Istent, és tettem az életemet a kezébe, és bízom benne."

• Christian Surfers International:
http://www.christiansurfers.net

A youtubon levő történet nyers fordítása:
Két nagy fehér cápa is megtámadta a szörföst, szinte úgy tűnik, mintha egy banda tervezett volna támadást. Shannon testvér és Brandon Ainslie gyakran szörfözik a híres Nahoon Reef partjainál (East London, Dél-Afrika). Nahoon Reef - Nahoon Beach, mind a szörfözés és az úszás paradicsoma. A strand büszkélkedhet kilométeres szennyezetlen homokkal és a tengerrel, figyelemre méltó hullámokkal, így a szörfözés is üdítő és kihívást jelent. Magas szintű szörfösök edzőhelye.


Ez egy napfényes nap, amikor két nagy fehér cápa úgy döntött, hogy Shannon testvér lesz a vacsorájuk.
Nagy-fehérek gyakran jönnek Nahoon Reefhez vacsorára a fókák és a szardínia miatt, de ez a két nagy fehér valójában - úgy tűnik -, hogy együttműködésben Shannont nézte ki, aki a szörfözéshez sötét búvárruhát öltött, amely könnyen összetéveszthető a cápák eledelével.


Az első cápa meglökte Shannont, aki a levegőbe repült, majd visszazuhant a tengerbe. Ekkor az első cápa beleharapott a jobb kezébe, és húzta alá a mélységbe. Azonnal jött a második cápa, amelyik megcélozta Shannon fejét és a vállát. 


Nézd meg a videót - szenzációs történet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése